Sunday, 19 April 2015

SELAMAT KEMBALI ALOPECIA AREATA

Untuk 4 bulan lepas aku percaya yang aku dah free drp AA sebab sejak masuk tahun akhir ni aku banyak stress, makan instant mee tapi tak nampak pula ada lompong kat kepala ni tu yang aku percaya aku dah sembuh.

Tapi semua tu dusta

Pagi tadi i found new patch

waktu tu macam2 rasa ada nak gelak nak teriak

aku kena positif kan

aku kena kuat lawan AA ni

apa-apa pun AA welcome back and I'm ready enough to fight with 'you'

No comments: