Tuesday, 15 January 2013

Tamat sudah semester ini ^_^

Assalamualaikum.....

hari aku merdeka!merdeka!merdeka!

merdeka dari buku2 kimia yang tebal

merdeka dari assignment yang bertimbun

merdeka dari tutorial yang tak pernah aku siapkan

merdeka dari lab report yang berpage-page tu



akhirnya boleh la aku menari-nari macam ni kan...hihi..

Saturday, 12 January 2013

Adam Hawa...Boleh la

Patotnya aku buat entri pasal kebangkitan rakyat la hari ni tapi malas la sebab lepas ni ramai ja yang akan bash aku. So demi tak mau nak menambah dosa orang lain better aku buat entri something else.

Telenovela adaptasi novel paling hits Adam Hawa dah habis akernya minggu lepas (fuhhhh lega). Drama ni bagi fenomena kat semua orang kot.. aku rasa la sebab buka pi la belog mana pun semua akan pakat ceta pasal Drama Adam Hawa ni.. mentang-mentang la Abg Arun Ajis berlakon kan... aku tak berapa suka sgt Arun Ajis ni..

Point aku Drama Adam Hawa ni Boleh la nak tgk bila dah tak da ceta len dah... tudia ayat kejam gila

 
Plot drama dan novel tak lari jauh. Apa yang peliknya masa aku baca dulu aku agak meluat dgn watak Am ni tapi bila tgk drama aku jadi meluat dgn watak Ain..

Awat tak meluat.. weiii u tu wife orang pliss la behave as somebody wife ni dok berchenta sakan dgn si Mamat Rebonding lak... Ya Hadoi!!!.. Sampai mak Mamat Rebonding tu boleh masuk meminang pulak errmmmm

Next, part Am lak.. Aku taw la ang nak romantik dgn Bini terchenta ang tapi cara cakap macam tak mau cakap ja.. Nak tunjuk romantik la kan cakap mcm tu tp persepsi aku mcm malas nak bercakap ja Am ni....

Kawan si Ain tu apa nama dia... Azi kan... tu lagi la over periang...huhu

Jahantkan cikBayam ni semua serba tak kena

Sunday, 6 January 2013

Cara Nak Patahkan Hati Diooo

Jumaat lepas member aku ada luahkan perasaan masalah atau dalam bahasa omputih dia dilemma yg dihadapi beliau kat AKU... Besa la ahkak ni kan Dr. Lurve huhuhuhu... Dr. Lurve yg pengalamannya zero..

Member aku ni diobses oleh somebody sampai naik ruam rimas katanya so dia minta tips dr aku cara-cara nk hentikan keobsesan someone tu. Nak kata member aku ni ensemm.. ensemm lagi Beto Kusyairi kesayangan Ahkak tu... apa-apa pun taste orang lain2 kan mana boleh nak pertikai

#Bro jgn marah yea nanti kena lelong hihihi!!!

Demi menolong rakan yg berada dalam kesusahan.. Aku dgn sukarelanya mencoret entri ini tatkala diri sibuk berstudy utk final...Terharu tak??? Sobs...sobs..

Cara-cara nak patahkan hati secret admirer anda

1. Terus terang. Ko kena explain kat dia betul2 yg ko tak suka dia buat semua tu kalo ko diam dia ingat ko tak kisah n ko diam pun bukannya dia boleh paham isi hati ko tu.

2. Jangan sesekali keep in touch. Bila ko dah tak layan dia lama2 dia boring la.

3. Ko ngaku kat dia yg ko tu gay ke. Nampak gila pulak tapi menjadi aku rasa hahaha :P

4. Ajak dia g date kat tempat org ramai pastu ko cakap kuat2 yg ko tak suka tgk dia kalo tgk mesti nak termuntahnya. Cara ni agak kejam tunggu je la penampar sulong. 


Dah la kot ekceli banyak lagi aku nak tulis tapi kekangan masa ni so sampai sini je la.....

p/s : Jadi pape aku tak tanggung tau.. Best of luck