Saturday, 12 May 2012

Ketidaksihatan

Assalamualaikum Selamat Hari-hari

Dah dua tiga hari aku demam... sebab tak larat sangata aku pun p la Pusat Kesihatan UTM yang terletak belakang Kolej aku ni.... nasib hari nie PK buka setengah hari.. Nasib aku baik hari ni sebab PK tak ramai org..

Hangpa nak tau Doktor Hanan cakap apa??? Dia kata aku kekurangan darah sebab muka aku pucat gilerrr dah macm Mak Lampir...... Terdiam juga aku sbb aku ingat demam selsema je...rupa-rupanya anemia... tak pernah-pernah aku anemia.. Dia kata aku kurang makan kot tak pun period banyak sangat padahal semua tu tak pun...

Jadi Doktor Hanan pun telah set apoimen Hemoglobin test Isnin nie sebab takut aku kena denggi... Cuak jugak aku dengan Denggi nie.. Dah la test semua around simpang ja lagi... Tambah pulak carry mark aku macam hapa lagi... Mampuih kalo kena repeat...Hadoiiiuu fenin..fenin...*sigh*

Apa pun hope I am fully recover soon... Masa nie nak sangat kalo puan emak ada dcc mesti aku dimanja habiskan....huhuhuhu