Wednesday, 11 November 2015

Tak mau jadi dewasa

La ni baru betul2 aku masuk alam dewasa no more teenage world gitu jah. Grad pun dah kerja pun dah.. Boipren ja xda lagi padahal bukan main aim nak kawen 2016 nampak gaya kena say baibai la kat impian yang satu tu..

Dulu masa dok belajaq lagi rasa best dah kerja secmua ni padahal tak best langsung hidup sunyi sepi hangpa tau dak.. Dahla jauh dari family nak mula hidup2 sorg2 mmg lone ranger gila.. La ni setiap saat aku dok pasang niat nak keja kot area alor setaq ja... tak best hidup macam ni dengan keja ntah apa2 gaji ciput lagi.. Makan pun tak terjamin sedihnya hidup...

Rasanya hidup aku ni dari dulu sampai saat dok taip entry ni mmg tak lekang dari perkataan sepi sunyi dan bosan pun...

Bosan bosan dulu bosan lagi hidup sekarang ni

huhuhuhuuhhuhuhuhu

Kalo ada yang tau kerja kosong kot alor setar jitra habaq mai la aku dah malas nak stay kat kulim ni woiiiii

 BOSAN teramat dah ni