Friday, 13 May 2016

T

Aku tak ingat pernah cerita tak yang budak srm jatuh hati kat aku. Januari 2013 Caca bagitau kat aku yang T suka kat aku. Ok hgpa tau tak 27.10.15 baru T sendiri yang bgtau kat aku tentang perasaan dia tu tu pun lepas aku desak sebab dh konvo so aku nak tau perkara sebenar.

Dengan cara T mcm tu aku pun konfius dia ni mmg suka kt aku ke tak. Ok lepas T confess tu aku takda la nak rasa excited mcm orang lain sbb aku pun tak tau aku ni suka ke tak kat T or sebab aku boring aku terpaksa la terima T?

Dah hampir 6 bulan ni hubungan aku dgn T mcm tu je, T bila aku ws dia cara dia reply pun slow gila. Perbualan kami pun tak berkembang sgt pun boring tau. Then bulan 2 hari sebulan lebih dia tak contact aku, aku pun ego juga tak contact dia. Aku eksiden pun ntah la dia tahu ke tak.

Sampai ke hari ni aku tak tau la adakah dia betul2 Mr. Right aku? Perasaan yang sebenar T dekat aku? Mungkin ke T suka kt aku sbb aku ni yang mcm beramah mesra dgn dia masa kt SRM dulu tu sbb T ni seorang yang pemalu tambah pula dgn perempuan.

Aku ni bukan muda lagi dah 24 nak try and error dalam perhubungan.

Hope T berubah la sikit jgn slow sgt